11 Ağustos 2016 Perşembe

BAYBURT KÖFTESİ















 Yemeğimiz           Pişirme süresi             Hazırlama süresi
    4 kişilik              20 dakika                   10 dakika

   MALZEMELERİMİZ 
 *500 gram kıyma
 * 1 tane orta boy soğan
*1 tane  bayatlanmış ekmek içi
* 1 su bardağı un
*karabiber ve tuz

YEMEĞİMİZİN YAPILIŞI
*Kıyma rendelenmiş soğan,tuz,karabiber ve bayatlanmış ekmek içini iyice yoğurun.

*Yoğurmuş olduğunuz karışımı ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın ve yuvarlayın.

*Yuvarladığınız köfteleri una batırarak kızdırılmış yağda kızartıp,servis tabağına alıp,servis yapabilirsiniz
 AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok: