BAHÇİVAN ÇORBASI |
MALZEMELER
-500 gram kuşbaşı et
-2 tane soğan
-1 adet havuç
-1 adet kereviz
-1 fincan erişte
-1 adet pırasa
-2 yemek kaşığı margarin
-2 yemek kaşığı bulgur
-1 yemek kaşığı salça
HAZIRLANIŞI
-Bir tavada yağı yumuşatın.
-Soğanları ince ince doğradıktan sonra
kuşbaşı etleri tencerede kavurun.
-Daha sonra salçayı ilave edin karıştırın.
-13 bardak su ekleyerek kaynamaya bırakın
-Et pişmeye gelince sebzeleri doğrayıp,5 dk
sonra bulguruda ekleyin.
-3veya 5 dakika piştikten sonra erişteyi
ilave ederek kısık ateşte pişirin.
-Daha sonra servis tabaklarında servis
yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder