CEVİZLİ TAVUK |
MALZEMELER
*1 Adet tavuk göğsü
*Yarım su bardağı yoğurt
*3 yemek kaşığı mayonez
*2-3 yemek kaşığı ceviz
*4-5 adet mısır turşusu
*4-5 adet kornişon turşusu
*Defne yaprağı
*Karabiber,tuz
YEMEĞİMİZİN YAPILIŞI
Tavuk göğsünü,tane karabiber ve defne
yaprağı ile haşlıyoruz.
Pişen tavuğu liflerine ayırıyoruz.
Mayonez,yoğurt ve tuzu
iyice karıştırıyoruz.
Kornişon turşusunu küp şeklinde
doğrayıp tavuklara ilave ediyoruz.
Ufaladığımız cevizleri tavuklara
ekeliyoruz.Yoğurtlu sosu tavuklarla karıştırıp
üzerini mısır turşusu ile süslüyoruz.
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder