23 Ağustos 2016 Salı

CEVİZLİ TAVUK





















MALZEMELER

*1 Adet tavuk göğsü

*Yarım su bardağı yoğurt

*3 yemek kaşığı mayonez

*2-3 yemek kaşığı ceviz

*4-5 adet mısır turşusu

*4-5 adet kornişon turşusu

*Defne yaprağı

*Karabiber,tuz

YEMEĞİMİZİN YAPILIŞI
Tavuk göğsünü,tane karabiber ve defne 
yaprağı ile haşlıyoruz.
Pişen tavuğu liflerine ayırıyoruz.
Mayonez,yoğurt ve tuzu 
iyice karıştırıyoruz. 
Kornişon turşusunu küp şeklinde 
doğrayıp tavuklara ilave ediyoruz.
Ufaladığımız cevizleri tavuklara
ekeliyoruz.Yoğurtlu sosu tavuklarla karıştırıp 
üzerini mısır turşusu ile süslüyoruz.

AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok: